oudercontact én zomercafé door de ouderraad

Datum: 
25/06/2019 - 16:00
Het oudercontact voor de ouders van de kleuters en het lager gaat door op dinsdag 25 juni vanaf 16.00 u.
De ouders van de lagere klassen 1, 2, 5 en 6 kunnen het rapport ook komen afhalen op maandag 24 juni van 16.00 u. tot 18.00 u. In deze klassen zitten veel kinderen.
De leerkrachten die in meerdere klassen les geven zijn ook beter bereikbaar om de ouders te woord te staan op 2 verschillende dagen.
Om het tijdstip te bepalen waarop u de juf/meester kunt spreken, maken we opnieuw gebruik van een Doodle (een eenvoudig hulpmiddel met de computer om activiteiten te plannen).
De link van de Doodle zal u op donderdag 13 juni om 20.00 u. vinden op de schoolwebsite. U kan slechts 1 optie aanduiden.
Dit is dan ook het uur dat u wordt verwacht op het oudercontact.
Tip: hebt u die avond meerdere oudercontacten op onze school, gelieve er rekening mee te houden de verschillende afspraken niet onmiddellijk na elkaar te plaatsen gezien een oudergesprek enkele minuten kan uitlopen.
Hoe ga je tewerk om de doodle in te vullen? Voor meer info, zie het stappenplan hieronder.
Kun je onmogelijk het oudercontact via de computer ingeven, wil dit vooraf meedelen aan de juf/ meester van de klas.
Hoe kom ik op 13 juni vanaf 20.00 u. op de link van de Doodle?
Ga naar onze website www.schoolbeitem.be
Klik bij het tabblad ‘Praktisch’ op ‘Oudercontact’.
Klik op de naam van de juf / meester die u wenst te spreken.
Vul in wie naar het oudercontact wenst te komen (vb. papa van voornaam en naam van het kind).
Duid aan op welk tijdstip u naar het oudercontact wenst te komen.
U zal slechts 1 tijdstip kunnen aanduiden. Klik op ‘Verstuur’.
Het uur van de afspraak wordt dan via een briefje of in de agenda (lager) bevestigd.
U hebt meerdere kinderen op onze school? Voor alle zekerheid: Hou wat tijd open tussen uw keuzes zodat u op tijd op het volgende oudercontact kan aanwezig zijn.
In de loop van volgende week wordt een meer uitgebreide handleiding met uw kind meegegeven (deze zal ook op onze website staan).

17 juni 2019
Beste ouders,
Op het einde van het schooljaar worden jullie door de school uitgenodigd op het oudercontact op maandag 24 juni (grote klasgroepen) én dinsdag 25 juni 2019 telkens vanaf 16.00 u.
Naar jaarlijkse gewoonte nodigen wij jullie graag uit op dinsdagavond 25 juni vanaf 16.00 u. voor een glaasje en een hapje in ons zomercafé.
Voor deze gelegenheid zullen we de grote speelplaats omtoveren tot een zomerse bar met gezellige loungehoekjes en feeërieke sfeerverlichting. Onze bar is de ideale plek om op een aangename manier het lange wachten op het oudercontact of rapportbespreking van zoon of dochterlief te doden en de goede resultaten achteraf met een fris glas bier of rosé in het gezelschap van vrienden en kennissen door te spoelen.
De allerkleinsten kunnen hun energie kwijt op één van de twee door ons voorziene springkastelen.
Wie een ‘hongertje’ heeft kan steeds terecht bij onze BBQ-stand waar overheerlijke braadworsten tegen democratische prijzen aangeboden worden. Zoals elk jaar wordt de opbrengst van deze activiteit integraal aan de school geschonken.
Tot op het zomercafé?
VZW De Sint-Lodewijksvrienden (ouderraad)